Emily Browning naast Tom Hardy in gangsterfilm 'Legends'

Hardy speelt in de film tweelingbroers.

Emily Browning is in gesprek om een rol te spelen naast Tom Hardy in Brian Helgelands dramafilm Legends, die gefinancierd wordt door Working Title.

Tom Hardy speelt de broers Ronald en Reginald Kray, identieke tweelingen die berucht werden wegens hun criminele activiteiten in Londen in de jaren '50 en '60. De film richt zich met name op het leven van Reggie Kray, de 10 minuten oudere broer, die de psychotische uitspattingen van zijn jongere tweelingbroer Ronnie onder bedwang probeerde te houden. Ronnie was openlijk biseksueel en daarbij ook paranoïde schizofreen.

De bende van de broer hield zich bezig met gewapende overvallen, brandstichting, vechtpartijen en meerdere moorden. Als eigenaars van nachtclubs in de West End, kwamen ze ook meer dan genoeg in aanraking met prominente artiesten en politici.

Browning (Sucker Punch, Pompeii) zal de rol spelen van een jonge vrouw die verliefd wordt op Reggie en met hem trouwt om hem op het goede pad te brengen. De opnames gaan later dit voorjaar nog van start in Londen en zullen doorgaan tot ver in de zomer.

NieuwsFilm

meest populair