Nog meer geruchten over cast 'Star Wars: Episode VII'

En J.J. Abrams spreekt over de toon van de film.



De afgelopen dagen zijn er genoeg nieuwe geruchten geweest over Star Wars: Episode VII. Zo zou Saoirse Ronan een hoofdrol spelen in de film, en ook Benedict Cumberbatch zou alsnog in de film te zien zijn.

Nu zijn er weer nieuwe namen voor de film, en regisseur J.J. Abrams sprak over de toon die hij wil bereiken in de film. Maar eerst de nieuwe castgeruchten. Michael B. Jordan en David Oyelowo krijgen mogelijk een rol in de film.

Oyelowo staat al enige tijd op het punt door te breken in Hollywood. Hij was al te zien in films als The Paperboy, The Help, Lincoln en The Butler, en werkt op dit moment aan Christopher Nolans Interstellar. Een rol in Star Wars: Episode VII zou die doorbraak zeker wel bewerkstelligen.

Jordan was verder onlangs te zien in de indie Fruitvale Station, een kritische hit. Verder krijgt hij mogelijk een rol in Josh Tranks Fantastic Four, en speelde hij al in Chronicle.

Ander Star Wars-nieuws is natuurlijk het commentaar van regisseur Abrams over zijn film. ”Het is mooi om te zien hoeveel mensen Star Wars belangrijk vinden. We weten allemaal dat de droom van George Lucas bijna een religie is geworden voor veel mensen.”

Abrams ging verder over de toon van de film. Hij vond het moeilijk daar specifiek op in te gaan, ”omdat het zich nog voortbeweegt. Maar ik kan zeggen dat we er hard aan werken om de film zo emotioneel en authentiek en spannend mogelijk te krijgen.”

NieuwsFilm

meest populair