Bioscoopreleases week 22

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Después de Lucía


Zes maanden nadat zijn vrouw bij een auto-ongeluk omgekomen is, beginnen Roberto en zijn dochter Alejandra een nieuw leven in Mexico City. Alejandra lijkt als nel haar draai gevonden te hebben, maar haarvrienden blijken over een duistere kant te beschikken. Al snel wordt ze het middelpunt van pesterijen, maar dat durft ze niet aan haar vader te vertellen. Ze kan niets anders doen dan de pesterijen accepteren en haar schaamte dwingt haar tot zwijgen, maar dat eist zijn tol.

Epic


Een tienermeisje wordt getransporteerd naar een diepe bosrijke omgeving waar een strijd gaande is tussen de krachten van het goede en de krachten van het kwade. Ze voegt zich bij een groep wezens en samen worden ze belast met de taak om hun wereld te redden, en die van ons.

Ginger & Rosa


Ginger en Rosa (Fanning en nieuwkomer Alice Englert), twee tienermeisjes in het Londen van 1962, zijn onafscheidelijk. Ze spijbelen, discussiëren over religie, politiek en haarstijlen en dromen over levens die verder reiken dan die van hun huiselijke moeders. Maar dan gaat de Koude Oorlog over in de seksuele revolutie en begint de dreiging van de nucleaire holocaust serieuze vormen aan te nemen, waardoor de vriendschap tot een abrupt einde komt.

The Hangover Part III


The Hangover Part III werd opnieuw geregisseerd door Todd Phillips en is het derde en laatste deel in de recordbrekende comedy-serie. Deze keer is er geen huwelijk en geen vrijgezellenfeest. Wat kan er dan misgaan? Helaas maakt de gelegenheid niet uit; waar de Wolfpack gaat, volgen problemen!

Midnight's Children


Midnight Children is het verhaal van Saleem (Bhabha) en zijn geadopteerde tweelingzus Shiva (Saran). Beiden zijn ze op 15 augustus 1947, stipt om middernacht, geboren, precies op het moment dat India onafhankelijk werd van Groot-Brittannië. Net als andere kinderen die rond de Onafhankelijkheidsmiddernacht werden geboren blijken Saleem en Shiva speciale krachten te hebben, en in staat telepathisch met elkaar te communiceren.

Oh Boy


Niko is bijna 30, ziet er goed uit, maar heeft nog absoluut niets met zijn leven gedaan. Op zekere morgen komt alles echter in een stroomversnelling: vriendin, vader, geld, studie... zelfs een kopje koffie bestellen lijkt onmogelijk te zijn geworden in het vriendelijke Berlijn.


NieuwsFilm

meest populair