Opnames 'Jurassic Park 4', 'Godzilla' en 'Pirates of the Caribbean 5' in Hawaii?

Daarnaast moet ook de nieuwste van Cameron Crowe op de eilanden opgenomen worden.

Pacific Business News schrijft dat Jurassic Park 4, Godzilla, Pirates of the Caribbean 5 en Cameron Crowe’s nieuwste nog onbetitelde film allemaal (deels) in Hawaii opgenomen zullen worden.

Volgens hun bron zal de productie van Godzilla minstens een maand doorbrengen op het eiland Oahu en nog een maand op Kauai, dat tevens – opnieuw – te zien zal zijn in de thriller Jurassic Park 4.

Ook Cameron Crowe’s nieuwste film, die op dit moment nog geen titel heeft, zal opgenomen worden in Hawaii. In die film spelen sterren als Bradley Cooper en Emma Stone de hoofdrollen.

En dan is er nog Pirates of the Caribbean 5, volgens de website wordt er gehint dat ook deze film in de succesvolle piratenfranchise met Johnny Depp opgenomen zal worden in Hawaii. Dat gebeurde eerder ook met de vierde Pirates of the Caribbean-film.

Pirates of the Caribbean 5 moet als alles volgens schema gaat vanaf 22 juli 2015 in de bioscopen draaien. Godzilla moetop 15 mei 2014 in première gaan, en Jurassic Park 4 op 12 juni 2014. Van de nieuwste film van Cameron Crowe, waarin Rachel McAdams de hoofdrol zal spelen, is nog geen releasedatum bekend.



NieuwsFilm

meest populair