Joseph Gordon-Levitt redde de avond van Anne Hathaway

Het bandje van haar jurkje ging kapot.

Daar ging het even bijna mis voor Anne Hathaway tijdens de uitreiking van de Critics' Choice Awards in Santa Monica, California. Het bandje van haar elegante jurk ging kapot, waarop de actrice het risico liep een flater te slaan. Gelukkig had Joseph Gordon-Levitt, die naast haar zat een speldje bij zich, waarmee hij de avond van Hathaway wist te redden.

De acteur, die samen met Hathaway te zien was in The Dark Knight Rises, droeg zelf namelijk een speldje van zijn productiebedrijf: Hit RECord. Met behulp van dat speldje wist hij het bandje weer vast te zetten en was de jurk van Hathaway gered, met onderstaande foto als gevolg.

Foto's verwijderd

Daarbij plaatste de acteur het volgende commentaar: "Annie tore the strap on her dress, but luckily I had a pin :o)." De post is ondertussen al meer dan 245.160 keer geliked.

Overigens was dat niet het enige succesje voor de twee. Hathaway won de prijs voor de Best Supporting Actress voor haar rol in Les Misérables en Gordon-Levitts Looper won de prijs voor de beste Sci-Fi/Horror-film.



NieuwsFilm

meest populair