Ook 'Captain America 2' en 'Guardians of the Galaxy' in 3D

Het ziet er naar uit dat Marvel daar niet meer vanaf wil stappen.

Het is al bekend dat Marvel Iron Man 3 en Thor: The Dark World in navolging van The Avengers in drie dimensies uit zal brengen. De verrassing is dan ook niet bepaald groot nu de studio bekend heeft gemaakt ook Captain America: The Winter Soldier en Guardians of the Galaxy in 3D uit te zullen brengen.

De tweede solo film waarin Chris Evans de rol van Captain America op zich neemt zal vanaf 4 april 2014 in de bisocopen te zien zijn. In de film werkt Steve Rogers samen met S.H.I.E.L.D., en heeft hij er moeite mee om zijn rol in de moderne wereld te accepteren. Plotseling wordt hij herenigd met een oude bekende: James 'Bucky' Barnes (Sebastian Stan), die door de Russen gehersenspoeld is tot de 'Winter Soldier'.

Guardians of the Galaxy zal een totaal andere film worden. Hierin komt een Amerikaanse piloot per ongeluk in de ruimte terecht. Daar komt hij middenin een intergalactisch conflict terecht en voegt hij zich bij een stel vreemde ex-veroordeelden die iets hebben dat iedereen wil. Met zijn allen nemen ze het op tegen een grote dreiging die het voortbestaan van het universum onzeker maakt. Dat is vanaf 1 augustus 2014 in de bioscopen te zien.

Hieronder de trailer van Iron Man 3.



NieuwsFilm

meest populair