Serie ''t Schaep met de 5 Pooten' komt naar het witte doek

Het scenario is al af!

De Nederlandse televisieserie ’t Schaep met de 5 Pooten, uit 2006, wordt verfilmd. Geruchten over een verfilming van de serie deden al enige tijd de ronde. Producent Job Gosschalk bevestigde die afgelopen vrijdag tegenover RTL Boulevard.

Gosschalk wilde niet veel kwijt over het project. Wel vertelde hij dat Frank Houtappel, die meerdere scenario’s van de serie schreef, het scenario afgelopen vrijdag afrondde. Ook hebben castleden van de serie, Loes Luca, Pierre Bokma, Marc-Marie Huijbregts, Carry Tefsen en Georgina Verbaan, laten weten mee te willen spelen in de film.

Ook vertelde Gosschalk dat er verschillende BN’ers in de rij staan om ook een rolletje in de film te kunnen spelen. Hij heeft ook al een grote wens, namelijk het casten van Carice van Houten. Gosschalk zal haar benaderen op het moment dat de financiering rond is.

Dat zal naar verwachting niet lang meer duren, aangezien de film, die vooralsnog geen regisseur heeft, volgend jaar met de kerst moet verschijnen.

De serie ’t Schaep met de 5 Pooten verscheen in 2006 en was een remake van de gelijknamige serie uit 1969. In 2009 verscheen het vervolg ’t Vrije Schaep, en twee jaar later ’t Spaanse Schaep. Hieronder een van de vele liedjes uit de serie: Als je mekaar niet meer vertrouwen kan.



NieuwsFilm

meest populair