Sacha Baron Cohen maakt 'The Lesbian'

Over een multimiljardair die 65 miljoen dollar biedt voor de man die zijn lesbische dochter versiert.

Ondanks dat The Dictator het niet zo geweldig deed bij critici (op RottenTomatoes kreeg de film een percentage van 58%, gebaseerd op 201 recensies en onze eigen Michelle Iwema gaf de film 3,5 sterren), bracht deze genoeg geld in het laatje voor Paramount om hoofdrolspeler en bedenker Sacha Baron Cohen te vragen om een nieuwe film. De comedyacteur zal nu een nieuwe comedy maken, gebaseerd op een recent en waargebeurd verhaal.

De acteur vond het verhaal van Cecil Chao en diens dochter zeer inspirerend. Chao is een Hong Kongse miljardair die 65 miljoen dollar biedt aan de man die de hand van zijn lesbische dochter, Gigi, weet te winnen. Er is echter wel één complicatie: Gigi is onlangs getrouwd in Frankrijk met haar vriendin getrouwd.

The Lesbian is het tweede project dat Baron Cohen heeft lopen bij Paramount. Hij werkt hiernaast ook nog aan een Bond-spoof, die hij samen met Phil Johnston aan het schrijven is. Voor The Lesbian is er nog geen scenarist, maar als het resultaat bevalt, zal Baron Cohen de rol van de multimiljardair Chao op zich nemen.

Mocht je niet kunnen wachten tot Baron Cohen in een van die films te zien is, valt er soelaas te vinden in Les Misérables. Vanaf 10 januari 2013 is de acteur zingend in die film in de bioscopen te bewonderen. Hieronder nog een trailer van de vorige film van Baron Cohen, The Dictator.



NieuwsFilm

meest populair