Craig Gillespie regisseert The Flamingo Thief

Een film waarin Will Ferrell flamingo's probeert te stelen.

Craig Gillespie heeft volgens Variety getekend om de film The Flamingo Thief te regisseren. Het verhaal van de film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Susan Trott, en de hoofdrol is weggelegd voor acteur Will Ferrell. Het scenario is geschreven door Michae LeSieur (You, Me and Dupree). De officiële synopsis van het boek is als volgt.

Iedereen gaat op zijn eigen manier om met zijn verdriet, maar niemand doet dat zoals multimiljonair Tim Forester. Hij verloor een jaar geleden zijn zoon, waarop hij besluit zomaar iets te doen. Hij steelt een Chinese flamingo van zijn drie jaar oude nichtje, Joy. Tegen de tijd dat hij zijn tiende flamingo steelt, lopen de dingen uit de hand. Tim wordt neergeschoten door de iemand en beschoten door een ander. Hij staat op het punt zijn bedrijf, zijn geld en zijn vrouw te verliezen, maar voelt zich levendiger dan ooit. Het stelen van flamingo’s is wat zijn leven weer zin geeft, maar hoe zal het aflopen?

Gillespie is het bekendste om de film Lars and the Real Girl, en onlangs regisseerde hij Dreamwork's remake van Fright Night. Wanneer The Flamingo Thief uit moet komen is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair