Meer nieuws rondom nieuwe Studio Ghibli-films

Hayao Miyazaki, Isao Takahata en Goro Miyazaki werken alledrie aan nieuwe films.

Een tijd geleden werd flink wat nieuws bekendgemaakt rondom de bekende Japanse animatiestudio Studio Ghibli. Daarover zijn nu updates uitgegeven. Zo werd bekendgemaakt dat Hayao Miyazaki (Spirited Away) aan een biografische of autobiografische film werkt. Daarnaast zou het geen film worden die "everyone in the audience can relax and watch." Nu is bekend gemaakt dat de film over anderhalf jaar af zou moeten zijn, hoewel Miyazaki daarbij aangaf niet te weten wat er in die tijd met de wereld gebeurt (waarmee hij refereert naar natuurrampen en politieke veranderingen).

Verder werd bekend dat Isao Takahata (Grave of the Fireflies) aan zijn eerste film in twaalf jaar ging werken. Die film zou gaan over een prinses die als baby in een bamboestok wordt gevonden. Zijn film moet ook rond dezelfde periode als die van Miyazaki af zijn.

Ook is bekend gemaakt dat Goro Miyazaki (Tales from Earthsea) werkt aan een film die zich afspeelt tijdens de Samurai periode van Japan. Wanneer die film uit moet komen is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair