Atlantis Rising komt weer op

Producent Mark Canton (Immortals) gaat het wagen.

Enkele jaren geleden probeerde Len Wiseman de stripserie Atlantis Rising te verfilmen. Dat project strandde maar nu lijkt het erop dat er alsnog een kans is dat het tot leven komt. Producent Mark Canton (Immortals) heeft het namelijk op zich genomen een poging te doen de stripserie naar het witte doek te brengen.

In de serie, die gemaakt is door Scott Michell Rosenberg, doen militairen onderzoek naar een serie diepzeebevingen. Wat ze vinden is - heel verrassend gezien de titel van het project – het verloren koninkrijk Atlantis. De inwoners van dat koninkrijk zijn helaas niet zo blij met de interventie van mensen van bovenaf, dus de gebeurtenissen escaleren al snel. Totale oorlog volgt.

Atlantis Rising strandde de vorige keer onder andere vanwege de hoge kosten die verbonden zijn aan de productie. Mark Canton zal dus zijn best moeten doen het dure project te verkopen aan een studio. Hij heeft er wel vertrouwen in, zo blijkt.

“Atlantis Rising has the franchise potential of Men In Black, which I greenlit for Scott while at Sony's Columbia TriStar," vertelt Canton aan Variety. "I'm looking forward to bringing it to the screen with Platinum as a dynamic, state-of-the-art action thriller."



NieuwsFilm

meest populair