Elton John wil Justin Timberlake

In de biopic over Elton moet Justin de hoofdrol spelen!

Tijdens een interview met de LA Times vertelde zanger Elton John enkele dingen over de biopic die over hem in de maak is. De aankondiging daarvan moet nog komen aldus de zanger, maar het scenario is al af. Lee Hall, die eerder Billy Elliot schreef, is verantwoordelijk voor het scenario van de film.

Op de vraag wie hem moest spelen, antwoordde Elton John dat hij een hele lijst had met mensen, maar dat de nummer één op de lijst Justin Timberlake is. De motivatie daarvoor ligt vooral in het feit dat Timberlake hem al eerder speelde in een video van het nummer Rocket Man.

Daarnaast benadrukt de zanger dat de film geen gewone biopic worden. Eerder moet het een soort Moulin Rouge! worden, met mogelijk nieuwe nummers en een surrealistische blik op het leven van Elton John. Daarbij is zelfs geprobeerd Baz Luhrmann die Moulin Rouge regisseerde te strikken, maar dat lukte niet.

Binnenkort volgen de aankondigingen van wie welke rollen zullen spelen in de productie van de film en wie de hoofdrol op zich zal nemen.



NieuwsFilm

meest populair