Scenario 24-film bijna af

Kiefer Sutherland vertelt dat het moeilijk is het verhaal in twee uur te vertellen.

Van tijd tot tijd horen we dat de 24-film er gewoon gaat komen. Een tijdje was dat niet zeker maar ondertussen heeft Kiefer Sutherland ons daar wel van overtuigd. In een interview met The Telegraph werd dit nog een keer maar al te duidelijk.

We are coming very close to having a finished script. That’s been the most difficult thing. You have to remember that we have 24 hours to explain the stories in 24 and so trying to condense that into a two-hour film version has been a real shift in gear for us. We were originally trying to make it too big and put too much into it – but once we relaxed, we found out how to tell that story. So yes we definitely do plan on making the film.

Oftewel: het scenario is bijna af, maar het probleem waar ze mee kampen is het vertellen van een verhaal dat in de loop van 24 uur plaatsvindt (zoals in de serie), in een bioscoopfilm van twee uur.

Een tijdje geleden vertelde Sutherland nog dat hij hoopte dat de opnames aan het einde van dit jaar zouden plaatsvinden. Daarbij zou gemikt worden op een releasedatum ergens in 2012, maar aangezien het scenario lijkt dit niet zo waarschijnlijk. Als het scenario binnenkort ineens af blijkt te zijn, zou het nog kunnen dat men in de loop van 2012 de film uitbrengt, anders wordt het 2013.



NieuwsFilm

meest populair