Christian Bale gecast in nieuwe film Terrence Malick

De regisseur werkt aan nóg een tot dusverre onbekend project.

Ondanks dat Terrence Malick tussen The New World en The Tree of Life een tijdje afwezig is geweest, is de regisseur duidelijk bezig geweest. Tussen 1973 en 2010 regisseerde de beste man vier films, maar nu lijkt het er steeds meer op dat hij het aantal films dat onder zijn naam uitgebracht zal verdubbelen de komende drie jaren.

Toen hij The Tree of Life toonde tijdens Cannes, was al bekend dat hij bezig was met een nieuwe film, met onder andere Ben Affleck, Jessica Chastain, Rachel McAdams en Rachel Weisz in de hoofdrollen. Die film was al geschoten en verkeert in de post-productiefase. Volgend jaar moet de onbetitelde film uitkomen, en ondertussen werkt Malick dus ook aan nóg een nieuwe film.

TwitchFilm brengt namelijk het nieuws dat Christian Bale gecast is voor nóg een nieuwe film van Malick. Veel is er nog niet bekend over de nieuwe film, alleen dat het verhaal gedreven wordt door twee hoofdpersonen, één man en één vrouw. Die man zou mogelijk dus gespeeld worden door Christian Bale.

Daarnaast zou Malick op dit moment een keus moeten maken tussen een kwartet aan actrices voor de vrouwelijke hoofdrol in de film. Die keus zou tussen Rooney Mara, Haley Bennett, Clémence Poésy en Mia Wasikowska gaan.

De nieuwe film van Malick zou ergens in de loop van 2013 uit moeten komen.



NieuwsFilm

meest populair