Gameverfilming Asteroids in handen van Roland Emmerich?

De regisseur achter '2012' en 'The Day After Tomorrow' is de voornaamste kandidaat voor deze strijd tussen mens en alien.

Het is al een tijdje bekend dat Atari een film wil maken gebaseerd op het klassieke computerspel Asteroids. Twee jaar geleden gingen de rechten naar Universal, maar de studio deed er tot nu toe nog weinig mee. Maar nu wordt bericht dat het project is aangeboden aan Roland Emmerich, de destructieve regisseur van onder meer The Day After Tomorrow, Independence Day en 2012.

Het plan is om een spiritueel vervolg te maken op Independence Day. Het enige verschil is dat de aliens dit keer gewonnen hebben. De resterende mensen leven tussen de aliens in allerlei verschillende kolonies. De overlevenden geloofden er een tijdje in dat de invasie hun redding was van de ondergang. Uiteindelijk komen ze er echter achter dat de aliens de Aarde hebben verwoest en hetzelfde van plan zijn met de mensheid.

Het scenario van Asteroids komt van Matt Lopez (Race to Witch Mountain, Bedtime Stories). Lorenzo di Bonaventura treedt op als producent. De film staat gepland voor 2014.



NieuwsFilm

meest populair