Ron Howard voor Amnesty?

Tolkien meets Bourne...

Ron Howard is er maar druk mee. Niet alleen werkt de regisseur op dit moment samen met Akiva Goldsman om ervoor te zorgen dat Stephen King's magnum opus The Dark Tower, met Javier Bardem in de hoofdrol zo snel mogelijk verfilmd gaat worden, daarnaast blijkt dat de regisseur een optie heeft genomen op nog een ander project, Amnesty getiteld.

Er is nog niet al teveel bekend over Amnesty, hoewel we met zekerheid kunnen stellen dat het niet over Amnesty International zal gaan. In plaats daarvan wordt het project omschreven als een film die Tolkien's stijl combineert met die van Robert Ludlum. De vraag is dan natuurlijk of we dan een spionagethriller te zien krijgen die zich op Midden-Aarde, tussen de dwergen en orks afspeelt.

Het is maar de vraag of Howard daadwerkelijk iets zal doen met Amnesty, althans op korte termijn. De regisseur is namelijk druk bezig met The Dark Tower, waarvan de eerste film in 2013 uit moet komen. Daarnaast is het scenario van Amnesty nog altijd niet af, dus is het maar de vraag of het bijvoorbeeld vóór The Dark Tower gemaakt wordt.

NieuwsFilm

meest populair