24: The Movie vanaf 2012 in de bioscopen

Kiefer Sutherland heeft er vertrouwen in!

Terwijl de hitserie alweer bijna een jaar voorbij is, is het werk aan de film van de serie 24 nog altijd niet écht van start gegaan. Vorig jaar nog schreef scenarist Billy Ray, die onder andere het scenario van Flightplan schreef, een script voor de film, maar dat werd door Fox afgewezen. Tegen die tijd raakte regisseur Tony Scott, die we verantwoordelijk kunnen houden voor Unstoppable verbonden aan de productie.

Kiefer Sutherland, de hoofdrolspeler uit de serie, gaf destijds nog aan dat hij geloofde dat Tony Scott het geweldig zou doen. Daar staat weer tegenover dat nooit helemaal duidelijk is gemaakt in hoeverre Scott verbonden is aan de productie. In ieder geval niet zeker als regisseur.

Dit blijkt ook uit een interview dat gisteren plaatsvond met Sutherland. Daarin vertelde hij dat we de film in 2012 in de bioscopen kunnen zien. De opnames, zo verzekerde hij de interviewers, zouden in december of januari moeten beginnen. Of de release in 2012 dan gehaald kan worden is niet helemaal zeker, maar niet onhaalbaar. Daar staat wel tegenover dat er nog geen nieuwe schrijver aan de film verbonden is en dat er nog altijd geen regisseur bekend is gemaakt.



NieuwsFilm

meest populair