Plotdetails Pacific Rim uitgelekt?

Mogelijk is het plot van Guillermo Del Toro's nieuwste al bekend.

Een paar dagen geleden werd nog bekend dat Guillermo del Toro toch niet zijn zin zal krijgen wat betreft de film At the Mountains of Darkness. Ondanks diens wens het boek van H.P. Lovecraft te verfilmen, is er uiteindelijk geen groen licht voor gegeven, waardoor de regisseur op zoek moest naar een nieuwe productie om zich aan te verbinden. Dit is Pacific Rim geworden.

Het was al bekend dat de film zich in de toekomst af zou spelen. Grote wezens bedreigen de Aarde en de bevolking van de Aarde moet samenwerken om de groeiende dreiging aan te kunnen. Veel meer dan dat was er niet bekend. Maar, de website News in Film claimt nu enkele nieuwe plotdetails te hebben omtrent de productie.

“The first [world] is an alternate version of Earth in the near future, decades after an historic date in November 2012 when the first kaiju, a towering Godzilla-like beast, emerged from a hole in the Pacific Ocean and attacked the city of Osaka, Japan,” wrote News in Film. “The second [world] is The Anteverse, another universe on the other side of that gaping portal, 5 miles below our ocean’s surface.”

Gedurende de jaren zou dat gat in de oceaan steeds meer van die gigantische monsters uitspuwen, en daarmee zouden steden als Tokyo en Los Angeles aangevallen worden. Om die dreiging tegemoet te kunnen komen zouden de legers van de wereld machines ontwikkelen. De hoofdpersoon van de film, Raleigh Antrobus, is bestuurder van een van die machines. Hij zou worden bijgestaan door sidekick Mako Mori en journaliste Felicity “Flick” Kincaid, die de oorsprong van het oceanische gat wil uitzoeken.

Het klinkt allemaal leuk en aardig, maar daar staat wel tegenover dat de versie van het scenario die door News in Film beschreven wordt van Travis Beacham stamt. Hij zou verantwoordelijk zijn voor een van de eerste versies van het scenario, wat dus niet wil zeggen dat de uiteindelijke film er uit gaat zien als hierboven beschreven.



NieuwsFilm

meest populair