Summit vindt haar nieuwe Twilight

Ditmaal geen vampiers, maar illusionisten.

Aangezien de Twilight saga in 2012 afgesloten wordt met het tweede deel van Breaking Dawn, is studio Summit Entertainment hard op zoek naar een nieuwe franchise om uit te buiten. Het lijkt erop dat ze die nu gevonden hebben. Volgens Deadline heeft Summit namelijk de rechten gekocht op The Night Circus, een boek van Erin Morganstern dat in september uitgebracht moet worden.

Het verhaal draait om twee illusionisten uit de achttiende eeuw, die in een strijd geworpen worden die tussen hun vaders woedt. Het tegen elkaar strijden wordt echter moeilijk: ze worden namelijk verliefd op elkaar.

Summit zou er niet alleen een film van willen maken, maar ook een televisieserie. Genoeg materiaal schijnbaar om op voort te borduren. Ondanks dat het boek nog niet eens uit is, heeft men er blijkbaar wel voldoende vertrouwen in: "THE NIGHT CIRCUS sets a spell on the reader from the very first page and we cannot wait to find the right filmmaker and cast to make the world come as inordinately alive as it does in the mind's eye."



NieuwsFilm

meest populair