Keert Patrick Dempsey terug als Mark Kincaid in 'Scream 7'?

Keert Patrick Dempsey terug als Mark Kincaid in 'Scream 7'?

Of wordt er nogmaals alleen maar naar de detective verwezen?

Patrick Dempsey, besprak tijdens de Today Show de mogelijkheid dat zijn personage Mark Kincaid, die zijn debuut maakte in Scream 3 uit 2000, wellicht terugkeert voor de nieuwste horrorfilm voor de franchise, Scream 7.

Dempsey speelde een detective die de moorden in Woodsboro onderzoekt en tevens Sidney Prescott's (Neve Campbell) echtgenoot is. In Scream uit 2022 en Scream 6, werd naar Kincaid verwezen, maar hij verscheen niet op het scherm.

Nog niets gezien
Na het nieuws dat Neve Campbell officieel zal terugkeren voor Scream 7, begonnen fans zich af te vragen of haar man ook op het toneel zou verschijnen en volgens Dempsey is "er een gesprek over geweest."

"Ik wacht op het script," vulde de acteur aan. "Ik heb nog niets gezien, dus we zullen zien wat er gebeurt." Hij voegde er grappend aan toe: "Het is altijd goed om een ??baan te hebben."

Het zevende hoofdstuk
Volgens de planning van Paramount Pictures en de sociale media van Campbell zal de nieuwste toevoeging aan de horrorfranchise op 27 februari 2026 te zien zijn in de Verenigde Staten.



NieuwsFilm

meest populair