Neve Campbell onthult releasedatum 'Scream 7': actrice keert terug in bloedstollend zevende deel

Neve Campbell onthult releasedatum 'Scream 7': actrice keert terug in bloedstollend zevende deel

De hoofdrolspeelster is weer van de partij en begint nu al met het promoten van de blockbuster.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Scream 7. Courteney Cox weet namelijk nog niet zeker of zij in de blockbuster te zien zal zijn, maar Neve Campbell is wel weer van de partij. Nu weten wij ook wanneer zij terugkeert.

Studio Paramount Pictures heeft nu namelijk bevestigd dat het zevende hoofdstuk op 27 februari 2026 te zien zal zijn. Dit is bijna drie jaar na het laatste deel, Scream VI, dat in 2023 uitkwam. Campbell deelde dit nieuws ook op sociale media.

Reactie
Zo zegt de grote ster van de franchise: "2026 wordt nu al een 'killer'-jaar!" Campbell maakt sinds het origineel deel uit van de reeks, maar deed niet mee aan de zesde film. Zij vond dat ze niet genoeg betaald kreeg en besloot de franchise destijds te verlaten.

Campbell zei toen nog: "Ik vond dat het contract dat mij werd voorgesteld niet overeenkwam met de rol die ik al 25 jaar speel. Als een vrouw in de filmwereld vind ik het heel belangrijk dat ik word geapprecieerd en mijn waarde wordt ingezien".

Toch weer
Gelukkig heeft ze een nieuwe deal weten te sluiten met de studio, waardoor ze nu toch weer de hoofdrol voor haar rekening zal nemen. Bekijk hieronder haar korte bericht en de eerste Scream 7 poster.




NieuwsFilm

meest populair