'Scream 7' zal het misschien moeten doen zonder een van de grote sterren van de franchise

'Scream 7' zal het misschien moeten doen zonder een van de grote sterren van de franchise

Courteney Cox was in elk deel te zien, maar is nog niet zeker van de volgende blockbuster.

Het is al zeker dat Scream 7 eraan komt, maar het is vooralsnog niet helemaal duidelijk of we Gale Weathers weer krijgen te zien. Courteney Cox, die in alle zes de vorige delen was te zien, heeft namelijk nog niet getekend voor het zevende hoofdstuk.

Er wordt veel gespeculeerd over het zevende deel. Neve Campbell is terug, nadat zij het zesde deel aan zich voorbij liet gaan vanwege een te laag salarisstrookje. Jenna Ortega en Melissa Barrera lieten in maart weer weten niet terug te keren voor meer avonturen.

Meer
Daar blijft het niet bij. Ook is het nog niet zeker of Jasmin Savoy Brown en Mason Gooding wederom van de partij zullen zijn. De originele Scream-schrijver, Kevin Williamson, is wel terug en zelfs als regisseur.

Blijkbaar heeft hij nog geen contact opgenomen met Cox. Tijdens een recent interview laat de actrice zich er kort maar krachtig over uit: "Het is nog niet zeker, want ik heb nog niet voor het project getekend. Ik weet dus niet of ik meedoe, maar dat er een 'Scream 7' aankomt is duidelijk".

Afwachten
Campbell, die al eerder liet weten in haar nopjes te zijn te mogen terugkeren als Sidney Prescott, zei dat het goed mogelijk is dat andere bekende gezichten terugkeren voor de reeks. Het is voorlopig dus nog even afwachten of Cox hier ook een deel van uitmaakt.




NieuwsFilm

meest populair