'John Wick' krijgt een prequelfilm, maar anders dan je denkt

'John Wick' krijgt een prequelfilm, maar anders dan je denkt

Volgens de filmmaker en medeoprichter van de franchise wordt het explicieter en een beetje gekker

In een recent interview met The Hollywood Reporter bevestigde Chad Stahelski, regisseur en medeoprichter van de John Wick-franchise dat er een prequelfilm in de maak is, maar dat het geen live-actionfilm zal zijn.

"We willen gewoon plezier hebben met de Wick-wereld, maar hebben het al afgesloten [met John Wick: Chapter 4], dus we dachten 'laten we teruggaan en een ander medium gebruiken,'" vertelde Stahelski.

Een beetje gekker
De filmmaker vertelde dat het team achter de franchise "op dit moment tot over hun oren in de ontwikkeling van een anime over John Wick zitten" Wat volgens hem een "geweldige en leuke" prequel op de films is.

"We kunnen een beetje gekker zijn met anime," legde Stahelski uit [i]"We kunnen veel explicieter zijn in onze storytelling en wereldopbouw zoals in de tv-show [John Wick: Under The High Table], daar steken we nu onze energie in.

Er is nog meer gaande
Naast de eerste informatie over een John Wick prequel-animefilm, werd recentelijk de eerste trailer gedeeld voor Ballerina, een spin-offfilm en er is ook een vervolg op de tv-serie aangekondigd.



NieuwsFilm

meest populair