De wereld van John Wick krijgt officieel een nieuw vervolg, maar anders dan je denkt

De wereld van John Wick krijgt officieel een nieuw vervolg, maar anders dan je denkt

De 'John Wick'-franchise breidt uit met een nieuwe serie 'Under the High Table'.

Na vier John Wick-films wordt het universum nu verder uitgebreid met een nieuwe serie genaamd John Wick: Under the High Tabel. Lionsgate biedt het project momenteel aan bij verschillende streamingsdiensten.

Wanneer de serie vaste basis vindt, zou het na The Continental (2023) de tweede John Wick tv-serie worden. Momenteel is er nog een spin-off film in ontwikkeling getiteld Ballerina met Ana de Armas, die in 2025 in de bioscopen zal verschijnen.

Nieuwe crew
De officiële plotbeschrijving luidt: "John Wick heeft de wereld van de High Table in een precaire positie achtergelaten en een verzameling nieuwe personages zal proberen naam te maken, terwijl sommige vaste personages van de franchise trouw blijven aan de oude orde."

Keanu Reeves zal de serie produceren, in samenwerking met Basil Iwanyk en Erica Lee van Thunder Road. Vaste regisseur van de John Wick-films vanaf het begin, Chad Stahelski, zal de uitvoerend producent zijn en ook de pilot regisseren.

John Wick deal
Stahelski tekende in januari een deal met Lionsgate om toezicht te houden op de John Wick-producties in alle media. De films en serie zijn allemaal onderdeel van Lionsgate.



NieuwsFilm

meest populair