Chris Hemsworth speelt een prins in volgende grote Disney-film

Chris Hemsworth speelt een prins in volgende grote Disney-film

De Australische spierbundel speelt normaal altijd vechtersbazen, maar gaat nu eens voor iets heel anders.

Chris Hemsworth zit niet bepaald stil. Zo was de acteur alleen al dit jaar te zien in Furiosa en de sterk onthaalde animatiefilm Transformers One. Nu scoort hij wederom een grote rol in een aanstaande Disney-film.

We kennen de acteur allemaal natuurlijk van zijn rol als Thor in het MCU. Normaal gesproken speelt de Australische ster een of andere spierbundel. Denk bijvoorbeeld maar aan het Extraction-tweeluik (ook keert hij terug voor een derde deel). Dit keer gaat hij voor iets heel anders.

Prins
Hemsworth zal namelijk in de huid kruipen van een van Disney's iconische personages, namelijk Prince Charming. Paul King, o.a. bekend van de Paddington-films en de recente Wonka, zal de regie voor zijn rekening nemen.

Er is op dit moment verder nog maar weinig bekend over het project. In behoorlijk wat films van 'Het Huis van de Muis' verschijnen prinsen, maar het is vooralsnog onbekend of het zal gaan om de prins van bijvoorbeeld Snow White, Cinderella of heel iemand anders.

Meer
Buiten deze film werkt Hemsworth ook nog aan de Amazon-blockbuster Crime 101. De kans is groot dat over beide films ongetwijfeld snel nieuwe informatie zal verschijnen.




NieuwsFilm

meest populair