Netflix neemt derde film in geliefde reeks volgend jaar op

Netflix neemt derde film in geliefde reeks volgend jaar op

Chris Hemsworth keert terug als Tyler Rake voor een derde keiharde 'Extraction'-film.

De broertjes Anthony en Joe Russo zijn, net zoals acteur Chris Hemsworth, voornamelijk bekend van het MCU. De drie beroemdheden wisten echter ook hoge ogen te gooien met de eerste twee Extraction-films. Nu weten we ook dat er wordt gewerkt aan een derde deel.

De Russo-broers geven op dit moment de nodige interviews om hun nieuwste blockbuster, The Electric State, in het zonnetje te zetten. Zij waren op de New York Comic Con, waar ze het hadden over deze film maar ook over de aanstaande Extraction 3.

Franchise
Hemsworth was voor het eerst te zien als de keiharde huurling Tyler Rake in 2020 in de originele Extraction. Ondanks het feit dat de film niet alleen maar goede recensies kreeg, werd het wel al snel de best bekeken film van Netflix.

Het is dus niet verwonderlijk dat de streaminggigant interesse had in meer. Vorig jaar verscheen het vervolg, dat wel betere recensies ontving. Dankzij de sterke cijfers komt er nu alweer een derde deel aan.

Wat te verwachten
Joe Russo, samen met zijn broer de producenten van de reeks, zegt er het volgende over: "We werken op dit moment aan het verhaal. We zijn hard aan het werk. De bedoeling is om volgend jaar met de productie te beginnen. Het is in ieder geval zeker dat we ergens in 2025 zullen filmen".


Niet alleen zal Hemsworth terugkeren, maar ook het mysterieuze personage van Idris Elba, dat op het einde van deel 2 zijn opwachting maakte: "We weten wie dit personage is en welke richting het op zal gaan. Als je wel kunt genieten van een Idris en Chris samenwerking staat je met Extraction 3 wel iets heel moois te wachten!"

NieuwsFilm

meest populair