Eindelijk is 'Spider-Man 4' officieel aangekondigd: Tom Holland verklapt al enkele details

Eindelijk is 'Spider-Man 4' officieel aangekondigd: Tom Holland verklapt al enkele details

De acteur kan duidelijk niet wachten om opnieuw aan de slag te gaan als Spidy.

Het zat eraan te komen maar nu is de kogel door de kerk: Spider-Man 4 is officieel aangekondigd. Hoofdrolspeler Tom Holland zal natuurlijk weer te zien zijn als de geliefde superheld en deelde nu de eerste details.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over het script van deel 4. Holland liet toen weten dat hij en Zendaya helemaal gek werden, aangezien ze het beiden onwijs goed vonden klinken. Gelukkig gaan wij er ook achter komen waar dit verhaal over gaat.

Meer
Het vierde deel is namelijk nu een zekerheid. Holland was recentelijk te gast bij The Tonight Show with Jimmy Fallon, waar hij werd gevraagd over Spider-Man 4. De laatste blockbuster, Spider-Man: No Way Home, leek misschien wel eens het laatste deel te zijn, maar niks is minder waar.

Zo zegt Holland nu: "Ja, het gaat ervan komen. We beginnen er volgende zomer aan. Dan zullen de opnames namelijk plaatsvinden. We hebben eigenlijk al zo goed als alles klaar staan, dus we zijn bijna zo ver. Het is supergaaf, ik kan echt niet wachten".

Knettergek gerucht
Het is nog verre van duidelijk waar de vierde Spider-Man film over zal gaan, maar er doet een gerucht de ronde dat Holland Spider-Man zijn krachten gaat bundelen met Tom Hardy's Venom, om het zo samen op te nemen tegen Knull.



Deze bekende slechterik zal binnenkort te zien zijn in Venom: The Last Dance. Of dit klopt is natuurlijk nog maar de vraag, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

Lees ook
Marvel Studios plant drie nieuwe films voor het toekomstige Marvel Cinematic Universe
Ook in 2028 kunnen we drie nieuwe films in het grote Marvel Cinematic Universe verwachten.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair