Tom Holland spreekt "vurig" over zijn vierde 'Spider-Man'-film

Tom Holland spreekt "vurig" over zijn vierde 'Spider-Man'-film

De acteur zegt dat hij samen met Zendaya een soort van vreugdedansje deed van blijdschap.

Enige tijd leek het erop dat Tom Holland niet zou terugkeren als Peter Parker/Spider-Man. Zijn avontuur als de geliefde superheld leek namelijk tot een eind te komen met Spider-Man: No Way Home, maar niets is minder waar.

Holland liet al eerder weten dat hij vrede zou hebben als het verhaal hier zou stoppen. Wel liet hij een terugkeer open, maar dan wel enkel en alleen als het zou gaan om een geweldig script en een perfect verhaal. Dat lijkt nu het geval te zijn.

Reactie
Tijdens een recent interview liet de acteur zich erover uit: "Ik zal niet ontkennen dat het script nog wat tijd nodig heeft, maar wat ik tot nu toe heb kunnen lezen is echt geweldig. Ik las het voor het eerst drie weken geleden en ik voelde meteen een vuur in mij razen".

"Zendaya en ik gingen ervoor zitten en begonnen het met elkaar te lezen. Er zaten echt momenten tussen dat we allebei opsprongen en door de woonkamer stuiterden. Er zitten ongelofelijk gave dingen en momenten tussen".

Wachten
Vooralsnog is het onbekend wanneer het vierde Spider-Man deel met Holland te zien zal zijn, maar dit klinkt in ieder geval wel al veelbelovend. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen als er nu al zoveel vooruitgang wordt geboekt met het script.




NieuwsFilm

meest populair