De zesde 'Insidious' krijgt een bijzonder verrassende release in 2025

De zesde 'Insidious' krijgt een bijzonder verrassende release in 2025

'Insidious: The Further You Fear' zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk in de film zit.

De Insidious-franchise krijgt volgend jaar samen met de zesde film van de horrorfranchise een meeslepende tourende bioscoopervaring door Noord-Amerika, genaamd 'Insidious: The Further Your Fear'.

Tickets voor de tourende bioscoopervaring gaan op 25 oktober in de verkoop op de officiële website van het evenement en het wordt gepresenteerd als een liveshow gegeven door de paranormale onderzoekers die de originele film inspireerden.

In contact met de rode demoon of de bruid in het zwart
"Vanuit het comfort van je theaterstoel kom je in contact met de cast, andere toeschouwers en een reeks verbluffende special effects die je het gevoel geven dat je deel uitmaakt van de Insidious-wereld," aldus de website.

Volgens de website "zie je de terreur niet alleen gebeuren, je ervaart het met eigen ogen, alsof je zelf The Further binnenstapt." Een ervaring die volgens Jason Blum van Blumhouse een "opwindende uitdaging" was om te realiseren.

Een spookhuis en bioscoop gecombineerd
"Dit is een frisse en angstaanjagende nieuwe manier voor fans om Insidious te ervaren en ik kijk er echt naar uit om te zien hoe ze reageren," aldus Blum.




NieuwsFilm

meest populair