Netflix pakt uit met gruwelfilm die je het gegarandeerd in je broek laat doen

Netflix pakt uit met gruwelfilm die je het gegarandeerd in je broek laat doen

'Insidious: The Red Door', het regiedebuut van acteur Patrick Wilson, kijk je vanaf januari op Netflix.

Netflix pakt binnenkort met een bovennatuurlijke horrorfilm: Insidious: The Red Door. In deze vijfde film uit de populaire spookreeks wordt de familie Lambert opnieuw geconfronteerd met de meest verschrikkelijke demonen.

In The Red Door keert de oorspronkelijke cast terug. We zagen deze personages voor het laatst in Insidious: Chapter 2 (2013). Deze vijfde film is een direct gevolg daarop.

Het verhaal
Josh Lambert (Patrick Wilson) zag zijn huwelijk stranden na de heftige gebeurtenissen uit de vorige films. Nu heeft hij een moeizame relatie met zijn inmiddels studerende zoon Dalton (Ty Simpkins).

In een lastige periode krijgen de twee opnieuw te maken met hun demonen. Ze worden gedwongen om via de rode deur de geestwereld in te duiken en blijken daar het duistere verleden van hun familie onder ogen te moeten zien.

Succesformule
Voor Insidious: The Red Door kroop Wilson voor het eerst achter de camera. Met succes, want met een opbrengst van ruim 189 miljoen dollar is de film niet alleen ontzettend winstgevend, maar ook het best presterende deel in de franchise.


Binnenkort valt deze horrortopper dus te streamen op Netflix. Om precies te zijn kan dat vanaf 6 januari. Een melding ontvangen op deze dag? Dat kan je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair