Blumhouse verrast fans: 'Insidious 6' aangekondigd voor 2025 ondanks eerdere twijfels

Blumhouse verrast fans: 'Insidious 6' aangekondigd voor 2025 ondanks eerdere twijfels

Vorig jaar leek de reeks te eindigen, maar de studio bedenkt zich en komt met meer.

Vorig jaar kregen we nog te horen dat de geliefde horrorstudio Blumhouse (voorlopig) zou stoppen met de Insidious-franchise na Insidious: The Red Door. Hier lijkt de studio nu echter al op terug te komen.

Blumhouse werkt nu alweer aan Insidious 6, die eind augustus 2025 te zien zal zijn. We hoeven dus nog maar iets langer dan een jaar te wachten op de nieuwe griezelfilm, die geregisseerd zal worden door Jeremy Slater. Wat kunnen we hiervan verwachten?

Plan
Slater werd al eerder in verband gebracht met een Insidious-spin-off, genaamd Thread: An Insidious Tale. Blumhouse gaf toen toch de voorrang aan The Red Door. Hoewel de film maar lauwtjes werd onthaald, was het toch een box-office hit.

Slater heeft al gesprekken gevoerd met Mandy Moore (o.a. bekend van This is Us) en Kumail Nanjiani (Eternals) voor de hoofdrollen voor zijn spin-off, maar het is onduidelijk of zij te zien zullen zijn in Insidious 6.

Informatie
Aangezien het zesde deel niet meer al te lang op zich zal laten wachten, zal meer informatie ongetwijfeld snel volgen. Vooralsnog lijkt een terugkeer van de grote ster van de franchise, Patrick Wilson, de meest logische keuze.



NieuwsFilm

meest populair