Verhaal 'Happy Death Day 3' wordt een heel stuk groter

Verhaal 'Happy Death Day 3' wordt een heel stuk groter

En filmmaker Christopher Landon deelde ook een grote spoiler tijdens zijn interview op NYCC

Happy Death Day en Happy Death Day 2U-schrijver en regisseur Christopher Landon gaf een laatste update en een spoiler weg van Happy Death Day 3, tijdens zijn interview met Comicbook op het New York Comic Con-evenement.

Aangezien het project nog geen groen licht heeft gekregen, vertelde Landon dat hij "het script nog niet heeft geschreven, want ik zou geen script schrijven tenzij een derde film een zekerheid was," aldus de filmmaker.

Spoiler
Totdat Landon, Blumhouse en Universal het dus met elkaar eens zijn wanneer en of de horrorkomedie terugkomt, blijft veel over het plot van het derde deel geheim, maar door zijn interview tijdens NYCC een deel ook niet.

De filmmaker deelde "de grootste spoiler" die hij ooit had gegeven en dat is dat "het een grotere film is en het speelt zich niet af op dezelfde dag als de vorige twee films."

Nog een keer
De originele film uit 2017 volgde Tree (Jessica Rothe) terwijl ze op haar verjaardag wordt gestalkt en vermoord, alleen om die ochtend wakker te worden en de gebeurtenissen van die dag opnieuw te beleven.



Happy Death Day en het vervolg Happy Death Day 2U zijn te bekijken via SkyShowtime en Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair