Jennifer Lopez gefrustreerd: Ben Affleck maakt scheiding tot een nachtmerrie

Jennifer Lopez gefrustreerd: Ben Affleck maakt scheiding tot een nachtmerrie

Ben Affleck verandert drastisch na scheiding, tot frustratie van ex-partner Jennifer Lopez.

Ben Affleck ondergaat een metamorfose en legt de vinger op de zere plek in zijn echtscheiding. Voor Jennifer Lopez moet dat erg frustrerend zijn.

Een bron onthulde hier aan In Touch Weekly: "Ben doet ineens zijn uiterste best om zichzelf te verwennen en er op zijn best uit te zien. Hij verft zijn haar, heeft manicures en pedicures. Hij laat zich waxen en gaat zelfs naar de dermatoloog voor gezichtsbehandelingen."

Hij weigerde alles
Dat waren allemaal dingen die Jennifer Lopez zo graag wilde in hun huwelijk, maar Ben Affleck was niet te porren voor welke verzorging dan ook. Hij liep er onverzorgd en chagrijnig bij, het liefst met zijn vertrouwde Dunkin Donuts-maaltijden in de hand. En dat terwijl Jlo een strenge, gezonde leefstijl hanteerde en een strak verzorgingsschema.

De bron vertelde over Jlo's nachtmerrie: "Nu doet hij wel alles wat zij wilde dat hij deed toen ze nog samen waren. Nu zij scheiden, moet zij rood zien van boosheid, want hij weigerde alles wat zij voorstelde."

Hij is een idioot
Ook zei de bron: "Iedereen vertelt haar dat hij een idioot op middelbare leeftijd is en dat hij haar niet verdient. Maar ze is boos en voelt zich in de steek gelaten." Recente foto's van de ex-en volgen in de YouTube-video van Page Six.



NieuwsFilm

meest populair