Leigh Whannell over een vervolg op 'The Invisible Man': minder hoopvol dan Elisabeth Moss

Leigh Whannell over een vervolg op 'The Invisible Man': minder hoopvol dan Elisabeth Moss

De update van de filmmaker is minder positief, dan die van Moss eerder dit jaar

Nu filmmaker Leigh Whannell wederom druk in de weer is met een reboot van een Universal Monster-film, vragen fans zich af wanneer een vervolg van zijn The Invisible Man zal verschijnen.

In de originele The Invisible Man uit 2020, probeert een vrouw Cecilia, gespeeld door Elisabeth Moss, te bewijzen dat ze wordt opgejaagd door iemand die niemand kan zien.

Er is niet meer te vertellen
Moss sprak eerder dit jaar over een vervolg en zei dat ze "dichterbij zijn dan ooit tevoren " om de film te maken, maar volgens Whannell zal hij hier schijnbaar niet bij betrokken zijn.

Tijdens een recent interview met Comicbook onthulde de regisseur: "Met Invisible Man voelde ik me echt goed over waar we eindigden, voor mij, maar ik bezit het intellectuele eigendom niet."

Einde verhaal
"Dus Universal kan een vervolg maken als ze dat willen," vervolgde Whannel. "Maar voor mij, als filmmaker, denk ik echt dat het een afgesloten verhaal is," moet de regisseur ons teleurstellen.



Hoewel het einde verhaal is voor de geruchten over een The Invisible Man 2, geregisseerd door Whannell, is het nog niet einde verhaal voor de Universal Monster-reboots van de filmmaker.

Een andere horrorfilm
Op 16 januari 2025 zal Wolf Man, geschreven en geregisseerd door Whannell en met Christopher Abbott, Julia Garner, Matilda Firth, Sam Jaeger, Ben Prendergast en Benedict Hardie in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair