De 'Lord of the Rings'-film over Gollum wordt slechts één film, maar er komt ook een andere

De 'Lord of the Rings'-film over Gollum wordt slechts één film, maar er komt ook een andere

Als de nieuwe live-action film een succes is, volgt er hoogstwaarschijnlijk meer.

Als je een beetje het filmnieuws volgt, is de kans groot dat je hebt gehoord dat er een nieuwe live-action Lord of the Rings-film uitkomt, genaamd The Hunt for Gollum. Het blijft echter niet bij een enkele film.

Elke fan van de franchise kent Smeagol/Gollum, die niet alleen een belangrijke rol speelt in de boeken, maar ook zowel in The Lord of the Rings-trilogie als in de tweede The Hobbit blockbuster opduikt.

Eigen verhaal
Hij krijgt nu zijn eigen film. Andy Serkis kruipt hiervoor wederom in de huid van Gollum. Er doen ook al langer geruchten dat andere bekende personages terugkeren, zoals Ian McKellens Gandalf. Hij liet al eerder weten dat dit verhaal misschien in tweeën wordt gesplitst, maar dat lijkt niet te kloppen.

Scriptschrijver Philippa Boyens komt nu met een duidelijker antwoord: "Ik kan jullie al met zekerheid zeggen dat het niet om twee films gaat. Het gaat hier om een misverstand, aangezien we werkten aan twee verschillende live-action verhalen".

Meer
Boyens vervolgt: "Eentje hiervan is 'The Hunt For Gollum', het andere verhaal... Daar kan ik nog niet veel over zeggen. Het is een intens script, dat zich afspeelt na het verjaardagsfeest van Bilbo, maar voor het avontuur in Moria".



"Het speelt zich dus af over een tamelijk korte periode, maar het is een ongelofelijk verhaal, dat wij misschien ook nog wel gaan maken. We zullen zien hoe 'The Hunt For Gollum' aanslaat en of mensen dan nog interesse hebben in meer".

NieuwsFilm

meest populair