3 grote films op HBO Max die je niet mag missen

3 grote films op HBO Max die je niet mag missen

Van Christopher Nolan-achtige thriller tot topper van Halina Reijn: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform, dat eerder dit jaar een geheel vernieuwde app heeft gelanceerd, is veel leuke en originele content te vinden. Deze drie films op HBO Max moet je absoluut een keer gezien hebben.

Caddo Lake (2024)
Regie: Logan George en Celine Held | Cast: Dylan O'Brien, Eliza Scanlen, Caroline Falk, e.a. | Kijk direct
Paris verdient zijn geld door oude pijplijnen en vuilnis te ruimen uit Caddo Lake, een meer op de grens van Texas en Louisiana. Hij leeft daar sinds de tragische dood van zijn moeder een teruggetrokken bestaan. Elders in het mangrovegebied wordt een familie op een dag getroffen met een drama: een achtjarig meisje genaamd Anna verdwijnt spoorloos. Haar familie doet er alles aan om haar terug te vinden.



Bodies Bodies Bodies (2022)
Regie: Halina Reijn | Cast: Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Pete Davidson, e.a. | Kijk direct
Een groep welgestelde jongeren komt samen in een afgelegen landhuis om daar te feesten terwijl er buiten een orkaan raast. Al snel besluiten ze een spelletje 'moordenaartje' te spelen, waarbij iemand zogenaamd de moordenaar is en de rest moet raden wie dat is. Wanneer er een echte dode valt, slaat de paniek toe en moeten de twintigers vechten voor hun leven.



Am I Ok? (2022)
Regie: Stephanie Allynne en Tig Notaro | Cast: Dakota Johnson, Sonoya Mizuno, Jermaine Fowler, e.a. | Kijk direct
Lucy en Jane zijn al bijna hun leven lang elkaars beste vrienden en denken alles van elkaar te weten. Maar wanneer Jane vertelt dat ze van plan is om te verhuizen naar een ander land voor haar nieuwe baan, onthult Lucy een diep verborgen geheim. Jane probeert haar vriendin vervolgens te helpen. Hun vriendschap stort echter in een grote chaos.



NieuwsFilm

meest populair