In een recordtempo is 'Joker 2' al online te streamen

In een recordtempo is 'Joker 2' al online te streamen

Ervanuit gaande dat het net zo gaat als bij 'The Watchers' en 'Furiosa: A Mad Max Saga'

Zoals we weten is het publiek niet onder de indruk van het vervolg van Joker uit 2019. De film scoort op het moment van schrijven maar tweeëndertig procent op zowel de Tomatometer als de Popcornmeter van Rotten Tomatoes.

Maar de belabberde box-office resultaten, vernietigende kritieken en het waanzinnige verlies voor Warner Bros. hebben wel weer een positieve kant voor de mensen die van musicals en bankhangen houden.

Flop-voorgangers als voorbeeld
Want hoewel Warner Bros. nog geen officiële streamingsdatum voor Joker 2 heeft aangekondigd, verschenen flop-voorgangers The Watchers en Furiosa: A Mad Max Saga na 84 dagen na hun bioscooprelease op HBO Max.

Mochten we dit dus als richtlijn aanhouden, dan zou dit betekenen dat Joker: Folie à Deux vanaf vrijdag 27 december op de streamingservice zou kunnen debuteren.

Deze maand al
Maar de jukebox-musical zal zelfs deze maand, om precies te zijn op dinsdag 29 oktober, al in première kunnen gaan op de home-entertainmentmarkt als we een bericht van afgelopen dinsdag van Variety mogen geloven.




Hoewel Variety niet specifiek aangaf dat de film digitaal zou worden gestreamd via premium video on demand, meldde een rapport van ComicBook dat de PVOD-datum van Joker: Folie à Deux 29 oktober was.

Nu nog in de bioscoop
Voor nu draait Joker: Folie à Deux nog steeds in de bioscoop en zullen we op een definitieve streamingsdatum moeten wachten, naar verwachting zal de film op 29 oktober uitkomen op PVOD en is de film misschien te streamen op HBO Max eind december.

Lees ook
'Taxi Driver'-schrijver maakt 'Joker: Folie à Deux' met de grond gelijk: "Niet te doen"
Paul Schrader is ook duidelijk geen fan van Joaquin Phoenix en Lady Gaga.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair