IMDb-ranking explodeert: deze recente Sean Penn-film stijgt meer dan 1500 plekken

IMDb-ranking explodeert: deze recente Sean Penn-film stijgt meer dan 1500 plekken

De acteur liet al eerder weten dat 'Daddio' een film is waar hij echt trots op is.

IMDb is zonder enige twijfel een van de, misschien zelfs wel de bekendste filmwebsite die er bestaat. Het is ook een goede manier om erachter te komen welke films je niet mag missen. Nu scoort er eentje onwijs sterk in de 'Most Popular Movies'-lijst.

Het gaat hier om Daddio, een film uit 2023 waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor de tweevoudige Oscar bekroonde Sean Penn en Dakota Johnson, bekend van de Fifty Shades-reeks. De hele film speelt zich eigenlijk af in een taxi.

Verhaal
Penn kruipt in de huid van Clark, een taxi chauffeur die een jonge vrouw ophaalt op het vliegveld. Al snel komen de twee in een onverwacht gesprek terecht, dat overgaat van speels geklets naar een schetterende openhartigheid over behoorlijk gevoelige onderwerpen.

Eerder dit jaar liet Penn weten dat hij dankzij Daddio eindelijk weer van het acteren kan genieten. Volgens de acteur was dit de eerste film in 15 jaar tijd waar hij trots op was. Meer daarover lees je hier.

IMDb succes
Daddio scoort geen verkeerde cijfers. Op Rotten Tomatoes staat deze op een hele nette 77%, op IMDb op een iets lagere 6,6. Het is echter een megahit onder de populairste films van dit moment. De R-rated film schoot de top 20 in, nadat deze maar liefst in een mum van tijd 1574 plekken steeg.


Hier zijn verschillende redenen voor. Recentelijk kwam Daddio uit op Blu-Ray, binnenkort Netflix in Amerika maar de opmerkelijkste gebeurtenis is dat deze film recentelijk door een storing in een vliegtuig op alle schermpjes te zien was. Hierdoor kwam Daddio ook in het nieuws langs.

Ook interessant
IMDb-ranking explodeert: deze nieuwe Netflix-film stijgt meer dan 840 plekken
Het is altijd interessant om te kijken welke films goed scoren op IMDb. Normaal gesproken stijgt (of zakt) een film wel eens tientallen plekken, maar honderden plekken is tamelijk zeldzaam. Toch overkomt...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair