3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Pearl (2022)
Regie: Ti West | Cast: Mia Goth, David Corenswet, Tandi Wright, e.a. | Kijk direct
Pearl woont op de afgelegen boerderij van haar ouders. Onder streng toezicht van haar vrome moeder, zorgt ze voor haar zieke vader. Pearl droomt echter van meer, van een ander, glamoureus bestaan zoals ze dat in de films heeft gezien. Al gauw komt ze erachter dat haar ambities en ervaren onderdrukkingen flink met elkaar botsen.



Crazy Rich Asians (2018)
Regie: Jon Chu | Cast: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, e.a. | Kijk direct
Rachel, een sympathieke lerares uit New York, ontdekt dat haar vriend Nick steenrijk is wanneer ze zijn familie ontmoet bij een bruiloft in zijn thuisland Singapore. Dat maakt hem een van de meest gewilde mannen. In Singapore worstelt Rachel met haar eigen komaf.



Zwartboek (2006)
Regie: Paul Verhoeven | Cast: Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman, e.a. | Kijk direct
Wanneer de joodse Rachel Stein en haar familie tijdens een vluchtpoging onverwachts worden aangevallen door de Duitsers en alleen zij deze aanval overleeft, besluit ze zich vermomd als Ellis de Vries aan te sluiten bij het verzet. Ze krijgt de opdracht om te infiltreren bij de vijand, maar wanneer het misgaat, wordt ze ineens door beide kanten gezien als verrader.



NieuwsFilm

meest populair