Cristin Milioti moest Leonardo DiCaprio 12 uur lang slaan voor heftige filmscène

Cristin Milioti moest Leonardo DiCaprio 12 uur lang slaan voor heftige filmscène

En de actrice herinnert zich nog goed dat ze "heel vaak" echt contact maakte met DiCaprio's gezicht

Tijdens een interview met Ladbible over haar meest recente rol in Matt Reeves HBO Max-serie, The Penguin, blikte actrice Cristin Milioti terug op een vergeten rol uit het verleden.

Hoewel de fans de scène van Milioti in The Wolf of Wall Street niet meer kunnen herinneren, weet de actrice nog als de dag van gisteren hoe het op de filmset was.

De eerste vrouw
Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street uit 2012, volgt het waargebeurde verhaal van effectenmakelaar Jordan Belfort, gespeeld door Leonardo DiCaprio, die de verleiding van een crimineel en corrupt leven niet kan weerstaan.

Milioti belichaamde in de film Teresa Petrillo, de eerste vrouw van Belfort, voordat ze erachter kwam dat Belfort een affaire had met Naomi Lapaglia, het personage van Margot Robbie.

In actie
Met name de scène dat Petrillo achter de affaire komt, doordat ze haar man in actie ziet in een limousine buiten de Trump Tower en hem een snoeiharde klap geeft, staat de actrice nog goed bij.



"Dat was een wilde nacht. We filmden van 20.00 tot 08.00 uur en we filmden die scène steeds weer opnieuw." Hierbij voegt de actrice toe dat ze "heel vaak" contact maakte met DiCaprio's gezicht.

Keihard geslagen
"Ik heb hem 12 uur lang keihard geslagen," voegde ze toe. "Ik heb altijd een sterke connectie gehad met die scène, omdat dit personage, dat gevoelens wegstopt, zich helemaal kan uiten."

NieuwsFilm

meest populair