Dit is wanneer je de spin-off van 'The Batman' kunt kijken: 'The Penguin'

Dit is wanneer je de spin-off van 'The Batman' kunt kijken: 'The Penguin'

Oz Cobblepot waagt een poging om de criminele onderwereld van Gotham over te nemen.

Momenteel vindt de jaarlijkse Comic Con in San Diego plaats. Hier worden elk jaar grootse dingen bekendgemaakt omtrent films en series die gebaseerd zijn op stripboeken. Zo heeft DC een nieuwe trailer van de The Batman-spin-off The Penguin uitgebracht.

Colin Farrell had slechts rond de tien minuten schermtijd in The Batman, maar nu krijgt hij een complete serie op HBO Max.

Verhaal
In 'The Penguin' zien we hoe Oswald Cobblepot/The Penguin een poging waagt om de nieuwe oppermacht in de criminele onderwereld van Gotham City te worden. Hij zal echter niet de enige zijn die het vacuüm dat is achtergelaten door Carmine Falcone (Jon Turturro) op wil vullen.

Zo zien we dat Carmine's dochter Sofia Falcone (Cristin Milioti) uit Arkham Asylum is ontslagen en uit is op de troon van haar vader.

Release
Regisseur Matt Reeves onthulde tijdens Comic Con dat het verhaal van The Penguin oorspronkelijk onderdeel was van het script van The Batman, maar dit veel te groot werd voor één film. Vandaar dat dit onderdeel van de The Batman-saga wordt verteld in een limited serie van acht afleveringen.


Hierboven bekijk je de ijzersterke nieuwe trailer. De serie is vanaf 19 september exclusief te streamen op HBO Max.

NieuwsFilm