Prachtige 'Gladiator II' clip laat de cast zien in het oude Rome

Prachtige 'Gladiator II' clip laat de cast zien in het oude Rome

Ridley Scott en zijn hoofdrolspelers hebben duidelijk iets moois in gedachten.

Toen Ridley Scott liet weten dat hij een Gladiator-vervolg zou maken, waren de reacties gemengd. De eerste trailer werd ook allesbehalve goed onthaald, maar de tweede trailer deed het al beter. Ook de onderstaande clip wordt goed onthaald.

In het vervolg, genaamd Gladiator II, staat Lucius centraal, de inmiddels volwassen zoon van Lucilla. Als kind werd hij door zijn moeder weggestuurd, om op te groeien buiten het bereik van het Romeinse Rijk.

Terugkeer
Talloze jaren verstrijken wanneer Lucius terugkeert naar Rome. Na de dood van zijn geliefde is hij nog maar op één ding uit: wraak. Zo wil hij de Romeinse generaal die verantwoordelijk is voor haar moord uitschakelen.

Lucius wil ook achterhalen waarom zijn moeder hem als kind wegstuurde. Alle hoofdrolspelers, nieuwkomers zoals Paul Mescal, Denzel Washington en Pedro Pascal, maar ook Connie Nielsen, bekend van het origineel, zijn in de onderstaande clip te zien.

Lof
Alle vier de acteurs zijn enorm positief over de blockbuster. Zo horen we Washington zeggen, die al decennialang actief is als acteur, dat hij nog nooit aan zo'n grote film heeft gewerkt. Ook zien we Scott het hebben over zijn nieuwe film. Bekijk de imposante beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair