'Gladiator 2' trailer wordt verre van sterk onthaald: bakken vol kritiek op sociale media

'Gladiator 2' trailer wordt verre van sterk onthaald: bakken vol kritiek op sociale media

Voornamelijk de rap-muziek van Jay-Z vinden filmfanaten absoluut niet passen.

Ridley Scott heeft in zijn decennialange carrière al de nodige topfilms gemaakt, al is een van zijn beste werken ongetwijfeld Gladiator. De regisseur komt binnenkort met het vervolg, genaamd Gladiator 2. Hier verscheen recentelijk de eerste trailer van, maar deze werd lang niet door iedereen even goed ontvangen.

Ondanks het feit dat we worden getrakteerd op de nodige spectaculaire beelden en een goede indruk krijgen van nieuwe personages gespeeld door o.a. Paul Mescal, Denzel Washington en Pedro Pascal, zijn veel fans teleurgesteld.

Trailer
Niet alleen waren de nodige cinefielen van mening dat Gladiator absoluut geen vervolg nodig had, maar ook de nieuwe beelden weten nog niet te overtuigen. Dit valt ook wel te zien aan de likes en dislikes van de Gladiator 2 trailer op YouTube: 92.000 likes tegenover 111.000 dislikes,

Zo wordt er gezegd dat het rapnummer van Jay-Z totaal niet past en dat Scott en co. weer beter hadden kunnen gaan voor een epische soundtrack van Hans Zimmer. Niet alleen op YouTube tonen mensen hun ongenoegen, maar ook op sociale media.

Reacties
Een iemand schrijft: "Dit is de sequel waar niemand op zit te wachten". Een ander: "Er is iemand bij Paramount die wist dat dit qua muziek een hele verkeerde keuze was en zich nu kapot lacht".


Zo gaat het nog wel even door: "Dit is voor mensen die het origineel nooit hebben gezien i.p.v. voor fans van het origineel" en "De vibe van deze trailer staat zo ver van de emotie van het eerste deel af" of nog "Hoe kan het dat er geen goede trailers meer verschijnen? Dit is echt troep".

NieuwsFilm

meest populair