De nieuwe trailer van 'Gladiator II' is hier en is vele malen beter dan de eerste

De nieuwe trailer van 'Gladiator II' is hier en is vele malen beter dan de eerste

De eerste beelden werden niet geweldig onthaald, maar deze scoort wel goed.

De eerste Gladiator II-trailer werd niet al te best onthaald. Er volgde destijds veel kritiek, voornamelijk op de muziekkeuze. Nu is er echter een tweede trailer en deze is in de ogen van de nodige filmfanaten heel wat beter.

Het vervolg speelt zich tientallen jaren later af nadat Maximus zijn leven heeft gegeven als gladiator in het Colosseum. Deze keer staat Lucius centraal, de inmiddels volwassen zoon van Lucilla. Hij werd als kind weggestuurd door zijn moeder naar Numidia.

Avontuur
Lucius heeft nooit begrepen waarom zijn moeder wilde dat hij zou opgroeien buiten het bereik van het Romeinse Rijk. Nu dat hij ouder is, wil hij achter de waarheid komen. Ook is hij uit op wraak, op een Romeinse generaal die hem alles heeft ontnomen.

De hoofdrol wordt ingevuld door Paul Mescal, o.a. bekend van Normal People. Andere belangrijke nieuwkomers worden gespeeld door Denzel Washington (die ook nog kreeg te maken met kritiek vanwege zijn aparte accent) en Pedro Pascal. Connie Nielsen kruipt wederom in de huid van Lucilla.

Nieuwe beelden
Het vervolg, dat natuurlijk weer werd gemaakt door Ridley Scott, zal vanaf 14 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de nieuwe onderstaande beelden.



NieuwsFilm

meest populair