Lady Gaga's kusscène met een andere vrouw werd uit 'Joker: Folie à Deux' geknipt

Lady Gaga's kusscène met een andere vrouw werd uit 'Joker: Folie à Deux' geknipt

Regisseur Todd Phillips zegt dat het niet goed paste bij de rest van de film.

Het Joker-vervolg, genaamd Joker: Folie à Deux, wordt allesbehalve goed onthaald. De blockbuster flopt niet alleen aan de box-office maar ook op Rotten Tomatoes en IMDb ontvangt deze rampzalige cijfers. Een van de grootste kritiekpunten is dat Lady Gaga niet genoeg in de film voorkomt.

Het is niet zo heel gek dat Todd Phillips voor Lady Gaga besloot te gaan. De sequel is namelijk een musical. Lady Gaga wist dan wel als actrice hoge ogen te gooien in bijvoorbeeld A Star is Born en House of Gucci, ze is al jarenlang een van de bekendste muzikanten.

Kusscène
Zij leek dus perfect voor de rol van Harley Quinn, maar veel kijkers zijn toch teleurgesteld. Zij hadden verwacht dat Gaga meer te doen zou krijgen. Nu krijgen we weer te horen dat een van haar belangrijkste scènes uit de film werd geknipt.

Het gaat hier om een kus die zij deelt met een andere vrouw buiten de rechtszaal, wanneer zij naar de rechtbank gaat om Arthur Flecks moordzaak bij te wonen. Van deze scène werden door de paparazzi enkele kiekjes gemaakt, maar dit moment komt echter niet voor in de film.

De reden
Phillips liet weten dat hij deze scène besloot in te korten, aangezien het in zijn ogen niet paste bij het muzieknummer en de dans van Gaga's personage op dat moment.



Volgens de regisseur zou de kus voor een pauze hebben gezorgd tijdens deze scène, iets dat rommelig over zou komen. Toch baalt menig cinefiel hiervan, iets waardoor Phillips nóg meer kritiek krijgt te verduren.

NieuwsFilm

meest populair