Regisseur 'Joker: Folie à Deux' nergens te bekennen tijdens rampzalig eerste weekend

Regisseur 'Joker: Folie à Deux' nergens te bekennen tijdens rampzalig eerste weekend

Het resultaat van de film zet meer druk dan ooit tevoren op het nieuwe DC Universe van James Gunn.

Joker: Folie à Deux had een ronduit belabberd eerste weekend in de Amerikaanse bioscopen. De film haalde slechts $40 miljoen op. Dat is minder dan de helft van wat de eerste film opbracht.

Volgens bronnen van The Hollywood Reporter is Warner Bros. totaal niet blij met het resultaat, al wordt er ook niet met vingers gewezen. Eén bron noemt de film "een ramp," maar weet niet of iemand de schuld ervan zal krijgen.

Todd Phillips
Regisseur Todd Phillips zou zich afgelopen weekend verschanst hebben op zijn ranch, ver weg van de media-aandacht. Het is onbekend wat hij van de reactie op de film vindt.

De filmmaker liet zich eerder wel uit over het bewogen einde van de film. Daarover zegt een bron nu: "[Phillips] heeft altijd op zijn gevoel vertrouwd en dat heeft hem behoorlijk ver gebracht. Hij dacht dat mensen de grap zouden snappen."

James Gunn
Een andere bron merkt op dat het rampzalige resultaat van Folie à Deux "meer druk dan ooit" plaatst op de nieuwe Superman van James Gunn. Die film moet een heel nieuw DC Universe inluiden wanneer hij uitkomt in juli.



NieuwsFilm

meest populair