Eindelijk: de eerste officiële trailer van Clint Eastwoods laatste film 'Juror #2'

Eindelijk: de eerste officiële trailer van Clint Eastwoods laatste film 'Juror #2'

De 94-jarige filmlegende maakt nog een laatste film en deze ziet er geweldig uit.

De legendarische Clint Eastwood is inmiddels alweer 94 jaar oud, maar hij weet van geen stoppen. Toch is het einde van zijn carrière in zicht: hij maakt nog een enkele film als regisseur. Het gaat hier om Juror #2, waar nu de eerste trailer van is verschenen.

Centraal in het verhaal staat de familieman Justin Kemp (Nicholas Hoult, o.a. bekend van Mad Max: Fury Road en The Menu). Hij moet optreden als jurylid in een spraakmakende moordzaak, maar worstelt tegelijkertijd met een moreel dilemma.

Keuze
Kemp komt voor een keuze te staan. Tijdens de rechtszaak komt hij erachter dat hijzelf de verantwoordelijke is voor de dood van het slachtoffer in kwestie. De vraag is nu of hij de jury zal beïnvloeden om mogelijk de verkeerde moordenaar te veroordelen.

Buiten Hoult zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Toni Collette, J.K. Simmons, Gabriel Besso, Zoey Deutch en Kiefer Sutherland. Het script werd geschreven door Jonathan Abrams, bekend van Escape Plan.

Trailer
Afgelopen zomer kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat we waarschijnlijk tot en met 2025 moesten wachten op Juror #2, maar niks lijkt minder waar te zijn. De blockbuster zal al vanaf volgende maand te zien zijn! Bekijk hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair