De laatste film van Clint Eastwood krijgt dikke domper te verwerken

De laatste film van Clint Eastwood krijgt dikke domper te verwerken

We zullen naar alle waarschijnlijkheid maar liefst een jaar langer moeten wachten.

Clint Eastwood is een legendarische acteur, maar heeft als regisseur ook al heel wat moois geleverd. Denk bijvoorbeeld maar aan Million Dollar Baby en Gran Torino. Helaas is er nu wel slecht nieuws in verband met zijn nieuwste film.

Enige tijd geleden kregen we al te horen dat hij aan zijn allerlaatste film, genaamd Juror No. 2, was begonnen. Hiervoor heeft Eastwood een hele mooie cast weten te strikken, namelijk J.K. Simmons, Nicholas Hoult, Toni Collette, Kiefer Sutherland, Chris Messina en Zoey Deutch.

Verhaal
De film volgt familieman Justin Kemp (Hoult) die, terwijl hij als jurylid fungeert in een spraakmakende moordzaak, worstelt met een ernstig moreel dilemma.

Een dilemma dat hij zou kunnen gebruiken om het oordeel van de jury te beïnvloeden om mogelijk de verkeerde moordenaar te veroordelen of juist te bevrijden. Hij realiseert zich namelijk al snel dat hijzelf de verantwoordelijke is voor de dood van het slachtoffer in kwestie.

Langer wachten
Wat blijkt, enkele weken geleden liet studio Warner Bros. al weten dat Juror No.2 geen deel uit zou maken van hun Oscarplannen. We hebben ook nog zo goed als niks gezien of zelfs gehoord over de film, maar nu blijkt dat deze niet meer dit jaar uitkomt.


Warner Bros. heeft genoeg andere blockbusters waar ze zich op willen focussen, waardoor Juror No.2 doorgeschoven lijkt te worden naar 2025, om misschien wel zijn debuut te maken tijdens het prestigieuze Cannes filmfestival.

Ook interessant
Hoe de 93-jarige Clint Eastwood al 50 jaar vliegensvlug zijn films weet te maken
Met bijna 50 films op zijn naam, is Eastwood ongetwijfeld een van de meest productieve regisseurs. Vaak regisseert hij meer dan... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair