Nicole Kidman raakt verstrikt in een passionele affaire in de trailer van 'Babygirl'

Nicole Kidman raakt verstrikt in een passionele affaire in de trailer van 'Babygirl'

In een eerder interview met Vanity Fair vertelde Kidman dat 'Babygirl' haar meer dan ooit blootstelde: "Ik voelde me erg blootgesteld als acteur, als vrouw, als mens."

Nicole Kidmans drukke jaar is nog niet voorbij, na de recente releases van 'The Perfect Couple' en A Family Affair, is de actrice binnenkort te zien als een succesvolle CEO, die een buitenechtelijke affaire begint met haar veel jongere stagiair.

Kidmans personage Romy is CEO van een scheepvaartmaatschappij wiens huwelijk met haar man (Antonio Banderas) wat erotische spanning mist. Dan verschijnt op het toneel nieuwe stagiair Samuel (Harris Dickinson) die graag wat spanning wil creëren voor "Babygirl" Romy.

Verlangens
"Het gaat over verlangens, je innerlijke gedachten, het gaat over geheimen, huwelijk, waarheid, macht, toestemming, de taal [rond] seks," vertelde Kidman over de film tijdens de première in Venetië.

Naast een blik op de relatie tussen Romy en haar man, laat de trailer ook het begin van haar nieuwe relatie met Samuel zien, waarbij de jonge man een hond kalmeert die op de CEO afkwam.

Een gepassioneerde affaire
Even later wordt op het werk van Romy een nieuwe lichting stagiaires aangenomen, waarvan één toevallig die jonge redder Samuel is. Vanaf hier begint de seksuele spanning zichtbaar te worden tussen de twee.



Babygirl, geregisseerd door Halina Reijn en met onder anderen Kidman, Dickinson, Banderas en Sophie Wilde, is vanaf 2 januari 2025 te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair