George Clooney & Brad Pitt boeken een enorm succes met nieuwste film

George Clooney & Brad Pitt boeken een enorm succes met nieuwste film

'Wolfs' wordt behoorlijk veel bekeken op Apple TV+ en is zelfs de nummer 1.

Enkele dagen geleden kwam nog de laatste trailer van Wolfs op FilmTotaal voorbij. Het gaat hier om de nieuwste actiefilm van streamingdienst Apple TV+. Dit blijkt nu al een grote hit te zijn.

In Wolfs zijn de hoofdrollen weggelegd voor Brad Pitt en George Clooney. Beide mannen spelen professionele probleemoplossers, ook wel bekend als 'fixers'. Zij worden ingehuurd voor dezelfde klus, terwijl ze liever niet samen werken.

Missie
Toch worden de twee gedwongen samen te werken. Ze denken deze eenvoudige klus snel op te lossen, maar niets is minder waar. Dit draait al snel uit op een nacht vol verrassingen en onverwachte wendingen. Er lijkt dan ook heel wat meer aan de hand te zijn...

De nieuwe samenwerking tussen Pitt en Clooney valt goed in de smaak. De film, die werd gemaakt door regisseur Jon Watts, is namelijk een grote hit op de streaminggigant. Deze scoort namelijk betere kijkcijfers dan bijvoorbeeld Inside Out 2, Ted Lasso en The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Punten
De cijfers van de misdaadfilm zijn ook niet verkeerd. Zo scoort deze op IMDb een 6,5 en een 70% op Rotten Tomatoes. Onze eigen FilmTotaal-recensent Terence Shea geeft de blockbuster een 3/5 sterrenrecensie. Bekijk hieronder nogmaals de laatste trailer.



NieuwsFilm

meest populair